Dit jaar vindt – vanwege de corona-maatregelen – de Oudejaarsviering op 31 december plaats om 15.30 uur.

Voorganger is pastor Heleen van de Reep en er worden mooie liederen gezongen door Pia, Henri en Hans. De piano wordt bespeeld door Hans Schoenmakers. Hans Brouwer is lector en zal de schriftlezingen lezen.

Bij deze viering mogen maximaal 50 bezoekers aanwezig zijn.

Vooraf reserveren voor deze viering is verplicht. U kunt dat telefonisch doen op woensdag-, donderdag- en vrijdagochtend van 9.30 tot 12.00 uur via 0172-408128.

Alle maatregelen inzake de anderhalvemeterregel-hygiëne (handen reinigen bij binnenkomst van de kerk, geruik van mondkapjes tijdens het verplaatsen in de kerk, hoesten en niezen in elleboog, gebruik van papieren zakdoekjes) en gezondheid (bij verkoudheidsklachten en/of verhoging thuis blijven) dienen door alle betrokkenen strikt nageleefd te worden. Degenen die deelnemen aan vieringen doen dat op eigen risico.