VANWEGE DE MAATREGELEN KAN HET KINDJE WIEGEN DIT JAAR HELAAS NIET DOOR GAAN.

 

Op 26 december, 2e Kerstdag is er Kindje wiegen in de sfeervol versierde Martinus kerk in Noorden. Het Kindje wiegen is inmiddels een traditie en begrip. Ook mensen uit de omliggende dorpen weten dit mooie kerstverhaal te waarderen. Opa’s, oma’s, papa’s, mama’s, broertjes, zusjes, tantes, ooms, buren, vrienden en vriendinnen, iedereen is van harte welkom! Het verhaal begint om 10.30 uur.

Het kerstverhaal wordt voorgelezen en tegelijkertijd gespeeld door veel blije kinderen. Er zijn prachtige grote en kleine engeltjes, veel schaapjes met hun herders en de 3 koningen met de kameel. Jozef en Maria zijn er natuurlijk met hun echte kindje.

Na afloop is er gelegenheid de stal en diverse spelers van dichtbij te bekijken.

Wij hopen ook dit jaar weer op veel warme belangstelling en gaan er een gezellig Kindje Wiegen van maken.