Wie nu het dorp doorfietst, richting Noordeinde, kan het niet ontgaan zijn. Bij de brug van onze kerk staat een splinternieuw bord, dat verwijst naar de Lourdesgrot. Het oude bord was zo langzamerhand wel aan vervanging toe, het houtwerk was zwaar aangetast, de omlijsting hing er zo’n beetje los omheen, kortom, het was niet veel meer.

Het was een parochiaan ook niet ontgaan en deze parochiaan heeft een nieuw bord geschonken. Wat is het hartverwarmend als zoveel mensen anoniem een grote of kleine bijdrage geven om onze Lourdesgrot te laten restaureren en nu dus ook, belangeloos, een goed zichtbaar bord te laten maken, dat de aandacht op onze Lourdesgrot vestigt.

We hebben toch al niet te klagen over aanloop bij de grot en met dit bord bij de brug zou het zomaar veel meer bezoekers kunnen trekken.
Gulle gever: hartelijk dank!!!