Helaas gooide perikelen rond Corona roet in het eten. 21 November konden wij de viering niet verzorgen. Gelukkig werd dit weer goed opgepakt door een organist, die de muzikale omlijsting voor zijn rekening heeft genomen.

 

We hopen op 1e Kerstdag wel een viering te kunnen verzorgen met een nieuwe pianiste. Het koor is heel blij dat zij heeft toegezegd om ons te begeleiden.

Nieuwsgierig, wie het is….. kom dan luisteren, zingen en bidden op 25 december.

Op Oudjaarsavond zal koor Allegro om 19.00 uur zingen.

In januari zullen we op zondag 23 januari om 9.15 uur present zijn.

 

Terwijl dit stukje kopij wordt gemaakt, zijn er inmiddels weer extra Corona maatregelen nodig om het virus de kop in te drukken. Nu gaan we ervan uit dat we met Kerst kunnen zingen. Mocht dit niet lukken, dan wensen wij u van deze plaats alvast een goede Kersttijd toe en de allerbeste wensen voor het jaar 2022.

Joke van Tol, namens het bestuur, dirigent en koorleden van Allegro.