V.l.n.r.: Ries Pieterse, Joke van Veen, Fred Thijssen, Jan Verhage en Kees Offerman.

Op vrijdag 12 november was het bijzonder gezellig in het Parochiehuis. Maar liefst 38 kaarters waren op de derde klaverjasavond van het Activiteitencomité afgekomen. Ook dit keer zagen we diverse nieuwe gezichten. Leuk dat u ons weet te vinden! Na 3 potjes kaarten werd de Top 5 van de avond in het zonnetje gezet. Fred Thijssen sloot de avond als winnaar af met een ongekend hoge score van 5.725 punten! Nummer 2 werd Jan Verhage met 5.693 punten; 3e werd Joke van Veen met 5.425 punten. Nummer 4 was Kees Offerman (5.416 punten) en nummer 5 werd Ries Pieterse met 5.322 punten. Voor Ries was het extra bijzondere prestatie …. hij zat nu voor de 3e keer op rij in de top 5.

Lijkt het u leuk om ook een keer een kaartje te leggen? Onze volgende kaartavonden zijn op 17 december, 14 januari, 11 februari, 11 maart en 8 april. Gezien de huidige omstandigheden zijn de avonden natuurlijk onder voorbehoud. Als de corona maatregelen het toestaan gaan de avonden door. We starten dan om 20.00 uur; inloop vanaf 19.40 uur. Deelname kost EUR 3,50 per keer.

Activiteiten Comité