Een werkgroep, waarin vrijwilligers van alle kerken in Ter Aar zijn vertegenwoordigd organiseert wekelijks een koffieochtend. Dat doen ze nu al een paar weken. Het is iedere maandagochtend van 10.00 tot 12.00 uur. Het is vrij inlopen voor iedere leeftijd. U bent welkom voor een lekker kopje koffie. Er is gelegenheid voor een goed gesprek, zomaar een praatje, een spelletje maar vooral om elkaar in een gezellige sfeer te ontmoeten. De koffieochtend wordt gehouden in Integraal Kind Centrum (IKC) “De Vaart” (de nieuwe brede school in Ter Aar). Het adres in Beverlanderhof 28 in Ter Aar. Maar let op !! de ingang is aan de Westkanaalweg. Aan het Beverlanderhof is voldoende parkeergelegenheid voor uw auto. 

De koffieochtend wordt aangeboden door de gezamenlijke kerken van Ter Aar. U bent van harte welkom.