Kerstsamenzang in H. Adrianuskerk in Langeraar op zondag 19 december om 19.00 uur. Dit jaar hopen we dat het mogelijk is om de kerstsamenzang weer in onze kerk te houden. Leden van toneelvereniging Piccolo zorgen voor een sfeervol binnenkomen. Muziekvereniging Aer & Amstel verzorgt de samenzang en het popkoor Happiness zingt kerstliederen en ondersteunt de samenzang. Vóór het kerstverhaal wordt het elektrisch licht gedoofd waarna het licht van de adventskrans met kaarsen doorgegeven wordt aan alle kerkgangers. In die serene sfeer wordt het lied “ In een donkere kerstnacht” gezongen en het voor iedereen bekende “Stille nacht”. De entree is gratis, wel is er een deurcollecte na afloop om de onkosten te dekken. De leden van de werkgroep, waarin de hervormde-, gereformeerde- en katholieke kerk vertegenwoordigd zijn, nodigen u allen uit om mee te komen zingen én te luisteren naar het verhaal over de geboorte van Gods Zoon. Weet u welkom. (Wel houden we alle, dan geldende coronamaatregelen, in acht.)