Beste parochianen, begin van het nieuwe jaar ontvangt u van ons weer de uitnodiging om een donatie te doen aan uw kerk in verband met de actie Kerkbalans. Afgelopen jaar stond voor ons het opknappen van het voegwerk van de kerk centraal. Niet alleen werd daar het geld voor ingezet maar ook voor de hele gemeenschap middels de vieringen, de werkgroepen, de koren en noem maar op. Helaas wordt door de jaren heen de kosten voor onze gemeenschap steeds hoger terwijl de inkomsten, die onder andere via de kerkbalans binnen komen, die hogere kosten niet compenseren. Wij vragen u dan ook ruimhartig te geven aan de kerkbalansactie voor 2022. U kan dat eenmalig doen. Maar ook door bijvoorbeeld maandelijks een vast bedrag te schenken in plaats van een bedrag in eens. Ook een periodieke jaarlijkse schenking behoort tot de mogelijkheden, wat u ook nog eens een fiscaal voordeel bied. Mogen wij in 2022 weer op uw bijdrage rekenen !!