Koor Allegro

Wat was het onwennig om met het hele koor te repeteren. Gelukkig hadden we eerst al koffie/thee gedronken en “bijgepraat”. Zodat we de dirigent niet steeds zouden onderbreken met onze praatjes. Maar ook heerlijk om elkaar te zien en vooral om samen te mogen zingen. De 1e viering met het gehele koor is alweer geweest als u dit leest. Misschien is er een nieuw gezicht opgevallen, we hebben een nieuwe sopraan op ons koor. Maar we kunnen nog meer nieuwe leden gebruiken.

Als je van zingen houdt, ben je van harte welkom om eens mee te repeteren.

We starten op donderdagavond vanaf 19.30 uur met koffie/thee en na de kelen te hebben gesmeerd gaan we beginnen met zingen.

Mannen zullen we helemaal met open armen ontvangen…….

Koor Allegro zal op zondag 21 november om 9.15 uur de viering verzorgen.

Graag ontmoeten we elkaar dan.

Bestuur Allegro