Een leuk avondje uit? Kom gezellig klaverjassen!

Kunt u klaverjassen? En heeft u zin in een leuk avondje uit? Dan bent u vrijdag 12 november van harte welkom in het Parochiehuis, Dorpsstraat 39 in Nieuwkoop. Het haalt daarbij niet uit of u in Nieuwkoop woont of niet. Iedereen is welkom. Dus woont u in Noorden, Woerdense Verlaat, Zevenhoven, Aarlanderveen, Ter Aar, Korteraar, Langeraar, Nieuwveen of één van de andere mooie dorpen en parochies van onze federatie…. u bent van harte welkom. We beginnen om 20.00 uur en spelen 3 potjes op zijn Rotterdams (verplicht gaan en maatslag introeven). Tussendoor kunt u gezellig bijkletsen en genieten van een hapje en een drankje. Deelname kost 3,50 euro. De zaal is open vanaf 19.40 uur. Bij binnenkomst doen we wel even de check op coronabewijs … dus neem uw vaccinatiebewijs of corona check app mee. De andere kaartavonden van dit seizoen zijn op 12 november, 17 december en op 14 januari, 11 februari, 11 maart en 8 april. We hopen dat u er bij bent. De opbrengst van onze activiteiten wordt gebruikt voor het onderhoud van de kerk.

Activiteiten Comité