Hou jij ook zo van liedjes zingen? Kom dan eens meezingen met het kinderkoor! Ook als je (nog) geen communie hebt gedaan ben je van harte welkom. Er zingen bij ons koor zowel jongens als meisjes. We vinden het gewoon heel leuk om samen lekker te zingen. Omdat de meeste kinderen in het koor wat jonger zijn, zingen we veel uit ons hoofd, het is dus geen probleem als je nog niet zo snel kunt lezen. We repeteren de komende periode in de kerk. Je kunt hier naar binnen via de pastorie, links naast de kerk in Langeraar en zingen op dinsdag van 18:30 – 19:15. Je mag zo langskomen, aanmelden is niet verplicht, maar mag wel. Dat kan bij Chantal chantalkeijzer@hotmail.com Ook voor andere vragen kun je altijd mailen. Zit je in groep 3 of hoger? Zing met ons mee!

Chantal Keijzer & Kinderkoor “De Vrolijke Noot” uit Langeraar