Samen voor Onze Lieve Vrouw Geboorte kerk
Nieuwsbrief rondom parochiekern OLV Geboorte-De Goede Herder – 88

Speciale editie van onze nieuwsbrief over het gezondheidscentrum

Op de begane grond van onze pastorie is het parochiesecretariaat gehuisvest en een spreekkamer, die niet of nauwelijks wordt gebruikt. In onze herbouwplannen zal het parochiesecretariaat verhuizen naar de leringkamer. Dit betekent dat de begane vloer van de pastorie beschikbaar komt voor een andere functie. Wij hebben het plan opgevat om deze centraal gelegen ruimte te gaan herbestemmen voor een eerstelijns gezondheidscentrum.

Vanaf oktober 2021 beginnen we kleinschalig met huisartsenpraktijk de Florijn en Maatschap  Goudeket praktijk voor fysiotherapie. En wij hopen dat dit initiatief in de toekomst zal uitgroeien tot een volwaardig gezondheidscentrum voor ons dorp. Mocht u slecht ter been zijn, kunt u via de achteringang naar binnen komen.

Onderstaand treft u aan de berichtgevingen van Huisartsenpraktijk de Florijn en Maatschap Goudeket praktijk voor fysiotherapie hieromtrent. We danken het parochiebestuur en het Bisdom voor het goedkeuren van dit plan.

Verheugd zijn we om aan te kondigen dat we als Huisartsenpraktijk de Florijn uit Leiderdorp spreekuur kunnen gaan bieden in Hoogmade. Voor iedereen die reeds bij ons is ingeschreven bieden we spreekuur in de ochtenden van dinsdag, woensdag en donderdag. Er zit dan alleen een dokter en we werken strikt op afspraak.
Mocht u een afspraak willen maken kunt u het gebruikelijke telefoonnummer bellen en vragen om een afspraak in Hoogmade. We zullen begin oktober starten.
Niet alle behandelingen kunnen we in Hoogmade bieden. De doktersassistente zal met u afstemmen wat het beste past.
Tot ziens in Hoogmade!
Huisartsenpraktijk De Florijn.
Ook Maatschap Goudeket praktijk voor fysiotherapie zal vanaf oktober 2021 een paar dagdelen praktijk gaan voeren in de pastorie. De fysiotherapeuten van Maatschap Goudeket behandelen al jaren klanten uit Hoogmade in hun praktijk bij het Alrijne Ziekenhuis te Leiderdorp en bij de mensen thuis. Door in Hoogmade praktijk te gaan voeren willen zij beter bereikbaar zijn voor de bewoners uit deze gemeente. We hopen u optimaal van dienst te kunnen zijn. Dus ook tot ziens in Hoogmade.
Met vriendelijke groeten de medewerkers van Maatschap Goudeket.
CONTACT GEGEVENS

Clara en Franciscus
Stichting De Groene Punt.
Copyright © *2021* *Parochiekern Hoogmade-Woubrugge*

Mocht iemand deze nieuwsbrief willen ontvangen, geeft het mail adres door op:
*bcp_hoogmade_woubrugge@rkgroenehart.nl*

Of klik op deze link: bcp_hoogmade_woubrugge@rkgroenehart.nl

Wilt u de nieuwsbrief ontvangen op een ander e-mail adres?
U kunt hier uw voorkeur e-mail adres opgeven of uitschrijven.