Na 2x 4 jaar lid te zijn geweest van de BCP waarin we met veel vrijwilligers veel hebben bereikt, neem ik afscheid van de BCP. Dat is ook goed. Anderen kunnen het stokje overnemen en het geeft maar aan hoe levend onze parochiegemeenschap is dat er opvolgers zijn gevonden. Uit de BCP betekent niet dat ik geen vrijwilliger meer ben. U zult mij nog veel tegenkomen, zeker als ik weer helemaal de oude ben, op het secretariaat en in de kerk. Alle andere vrijwilligerstaken die ik al jaren met heel veel plezier doe, blijf ik gewoon doen samen met een heel enthousiaste en gezellige groep mensen waarop we altijd een beroep kunnen doen. Wist u dat we ruim 160 vrijwilligers hebben? Mocht u zeggen. Dáár wil ik ook wel bij horen, ik wil best af en toe ook iets doen, bel dan eens. Er is van alles te doen, ook op oproepbasis voor evenementen. Ik leg u het graag uit. telefoon 0172 572140.

Hopelijk staat de telefoon na het verschijnen van deze Samenstromen even een tijdje niet stil.

Rob Aupers