Het afgelopen jaar voorjaar volgden ruim 25 parochianen de Alpha Online cursus. Tijd dus voor een reünie! Die komt er dan ook, en wel op donderdag 23 september in de H. Petruskerk in Roelofarendsveen (aanvang: 19.30 uur). De oud-deelnemers hebben inmiddels een uitnodiging ontvangen.

In de tussentijd heeft het pastoraal team niet stil gezeten. Besloten werd dat de Alpha cursus, zowel live als online, een vast onderdeel wordt van ons parochieleven. Het is goed bevallen om zo in gesprek te gaan over geloof en met elkaar te werken aan verdieping.

Daarom is de bijeenkomst van 23 september niet alleen interessant voor de oud-deelnemers. Ook introducés zijn welkom. Neem iedereen maar mee voor wie je denkt dat de Alpha interessant kan zijn.

Na een warm welkom gaan we kijken naar de film Is er meer? en gaan we in gesprek in kleine groepjes.
Daarna vertelt het pastoraal team over de toekomstplannen met Alpha, over de nieuwe serie. En hoe iemand zich daarvoor in kan schrijven.

En natuurlijk is er alle tijd om ervaringen uit te wisselen. Hoe is het met je gegaan na de kennismaking met Alpha? Hoe kijk je erop terug?

Wil je er op 23 september bij zijn? Iedereen is dus welkom. Meld je gewoon aan op info@rkgroenehart.nl onder vermelding van Alpha Online.

Wat is Alpha? Lees meer…>>>

Download HIER de Alpha Online informatiefolder.