De Bavo kerk in Oud Ade is op 11 september deelnemer van de Open monumentendag 2021. Het gekozen thema is ‘Mijn monument is jouw monument’.

De deuren van het monumentale kerkgebouw, neo-Romaanse stijl 1868 van architect H.J van den Brink, alsmede de pastorie zijn afgelopen zomer aan de buitenkant weer prachtig in de lak gezet, mede mogelijk gemaakt dankzij de gulle bijdrage aan de Actie Kerkbalans. Onze oprechte dank aan allen die hieraan gedoneerd hebben.

Vol trots zetten daarom onze deuren vanaf 10.00 uur open voor bezoekers om ook te genieten van het interieur, kerkorgelspel, koren, en een bijzondere collectie oude bidprentjes. Uiteraard staan onze gastheren en -vrouwen u terzijde om Rooms-katholieke – religieuze, beelden, schilderijen en tradities toe te lichten. Voor meer informatie, over de wandel- en fietsroute, verwijzen we u naar de website www.kaagenbraassempromotie.nl

De afsluiting van ‘Mijn monument is jouw monument’ is om 16.00 uur