Zaterdag 10 juli was het zover, tijd voor het jaarlijkse uitje van kinderkoor de Vrolijke Noot uit Langeraar. Een bijzondere dag, want we nemen aan het einde van dit koorjaar afscheid van onze oudste koorleden Bianca, Anoek en Merel. We hebben heerlijk weer om naar de midgetgolf te gaan. Aan het einde van de middag valt er wel wat regen, maar dat mag de pret niet drukken.

In het koetshuis eten we lekkere frietjes en hebben we nog een repetitie. Dan sluiten we af met de viering om 19.00 uur. Aan het einde van de viering wacht Bianca Loos nog een mooie verrassing. Ze wordt door kapelaan van Paassen en dirigent Chantal speciaal naar voren geroepen omdat zij 5,5 jaar bij het kinderkoor gezongen heeft en daarbij ook nauwelijks een repetitie heeft overgeslagen. Een bijzondere prestatie, waarvoor ze dan ook een echte onderscheiding ontvangt.

Ze krijgt het gouden kinderkoor mijtertje opgespeld en krijgt de bijbehorende oorkonde. Natuurlijk sluiten we dit af met een hard applaus!

Door: dirigente Chantal Keijzer