Het bisdomblad Tussenbeide verschijnt met een speciale zomerbijlage Groei & bloei. Deze mini-Tussenbeide heeft (bijbelse) puzzels en doe-dingen voor jong en oud, (kijk)tips én een stripverhaal over de heilige Laurentius en de schatten van de Kerk.

De mini-Tussenbeide wordt een dezer dagen bezorgd bij alle bijna 2.000 vrijwilligers van onze parochies H. Clara & H. Franciscus. Met een persoonlijke brief van pastoor Glas. De pastoor schrijft dat we leven in een bijzondere tijd, een tijd vol uitdagingen. “Maar…langzaam maar zeker mogen we weer meer, en gaan we terug naar het ‘oude normaal’. We zijn er maar wat blij om. Al blijft er een gevoel van duisternis: over de situatie nu, maar ook alles wat we hebben moeten doormaken in het laatste anderhalf jaar”, aldus pastoor Glas.

Met deze brief en de mini-Tussenbeide bedankt de pastoor alle vrijwilligers voor hun enthousiaste en onvermoeibare inzet in de afgelopen maanden.

Bent u vrijwilliger en u hebt op 25 juli nog geen brief en mini-Tussenbeide ontvangen? Neem dan contact op met het centrale secretariaat in Langeraar (mail naar info@rkgroenehart.nl, niet vergeten rk achter het @-teken te vermelden!). Dan ontvangt u alsnog een exemplaar. En onderzoeken we meteen waarom u er geen hebt ontvangen.

Bent u geen vrijwilliger, maar wilt u ook de zomerbijlage ontvangen? Geen probleem. De bijlage is ingesloten bij het bisdomblad Tussenbeide dat achter in alle kerken ligt. U kunt het blad gratis meenemen, met het zomerboekje.