In de viering van zaterdag 19 juni hebben de vormelingen, Floris- Steyr – Naomi – Terra – Eva en Fajah zich gepresenteerd.
Adrie Stokman, de voorganger, heeft gepraat over vertrouwen wat ook in het Evangelie ter sprake kwam. De vraag: wat is belangrijk voor jou om in je rugtas mee te nemen. Bij alle vormelingen gaat familie/gezin mee. De vormelingen hebben de voorbede en gedicht voorgelezen en met elkaar tot slot de Ierse zegenbede.
Apetrots zijn wij op onze kanjers.

September vorig jaar zouden wij beginnen met de voorbereidingen maar helaas  werd het door Corona uitgesteld, maar nu dan toch gestart. De 1ste bijeenkomst kreeg als thema: Bij Jezus horen. Waar hoor jij bij, wat vind jij fijn, wat vind jij lastig. Als 2de bijeenkomst werd het thema: Ik hou van jou. Wat is belangrijk voor jou. Wat je kunt , wat je hebt of hoe er over je gesproken wordt. Wat heeft hart, houden van, hier mee te maken. Tijdens de  3de bijeenkomst hebben wij over bidden gesproken. De vormelingen hebben een eigen gebedssnoer gemaakt en elke bijeenkomst bidden wij hiermee. Wij hebben gepraat over cadeaus van God en cadeaus van je ouders en nog veel meer
Voor de vakantie hebben wij nog twee bijeenkomsten en erna nog twee.
Op vrijdagavond 8 oktober is de viering van het H. Vormsel.

De werkgroep