Samen voor Onze Lieve Vrouw Geboorte kerk Nieuwsbrief rondom parochiekern OLV Geboorte-De Goede Herder – 79
 

27 juni, Woord en Gebedsviering om 11:15 uur

Komend weekend zal onze viering om 11:15 uur in De Schuur zijn met Frans Dam als voorganger. Enkele leden van Enjoy zullen voor de muzikale begeleiding zorgen.

Op zaterdag 26 juni is er een actie gered gereedschap. Wat kunnen we gebruiken: laptops, computers, toetsenborden, muizen handnaaimachines, handgereedschap, elektrisch gereedschap. Wat kunnen we niet gebruiken: Beeld- en geluidsapparatuur, schrijfmachines, witgoed, kleding, meubilair, inktjet printers. U kunt uw spullen inleveren bij de Onze Lieve Vrouw Geboortekerk, Kerkstraat 57, Hoogmade van 10.00 uur tot 11.30 uur.
Waarom doen we deze actie?
Wij vinden dat iedereen recht heeft op een menswaardig bestaan. Niet door geld te geven, want dat geeft slechts tijdelijk verlichting. Wij geven mensen gereedschap, zodat ze zelf de kost kunnen verdienen.
Voor meer informatie: Nico Koot 0172 518178  en Jeanne Borst 071 5012342
Vanaf woensdag 30 juni kunt u dagelijks digitaal meebidden met de noveen ter voorbereiding op het feest van de HH. Martelaren van Gorcum op vrijdag 9 juli 2021. U bent uitgenodigd deze noveen te bidden samen met custos Jack Glas, diaken Iwan Ossewijer en leden van de Gebedskring Martelaren.

Tijdens de noveen bidden we op voorspraak van de negentien Martelaren van Gorcum die in 1572 met volharding in hun geloof in Brielle de marteldood hebben ondergaan. Ook wordt gebeden voor martelaren van vroeger en nu en voor alle mensen in gevangenschap en eenzaamheid vanwege hun geloof.

Volg de noveen via de stream op YouTube. De streams worden vanaf 30 juni tot en met 8 juli elke dag om 12.00 uur uitgezonden via het YouTube-kanaal van het bisdom Rotterdam. Later op de dag meebidden met de video kan ook.

Lees meer op de website van het Bisdom, klik hier.

Geslaagd – denk aan een kaartje
Na de viering kunt u een kaartje kopen bij de dames van de werkgroep klein onderhoud. U kunt ook de kaarten kopen door langs te lopen bij Hendrik Meijerplantsoen 19, Hoogmade.
De kaarten staan in de box buiten. Heeft u een speciaal verzoek? Doe een verzoek in de brievenbus. De opbrengst gaat naar onze parochiekern Onze Lieve Vrouw Geboorte – De Goede Herder. Hartelijk dank!
Dames van klein onderhoud
Interessante links

Informatief

Parochie/Federatie (Juni 2021)

Clara en Franciscus Stichting De Groene Punt
Copyright © *2021* *Parochiekern Hoogmade-Woubrugge*

Mocht iemand deze nieuwsbrief willen ontvangen, geeft het mail adres door op:
*bcp_hoogmade_woubrugge@rkgroenehart.nl*

Of klik op deze link: bcp_hoogmade_woubrugge@rkgroenehart.nl

Wilt u de nieuwsbrief ontvangen op een ander e-mail adres?
U kunt hier uw voorkeur e-mail adres opgeven of uitschrijven.