Het project Voegenrestauratie is ten einde. En daarmee ook de actie die we onder de parochianen hebben gehouden. Met berichten in de los ingelegde Weetjes in de Samenstromen. Maar ook met berichtgeving op de site en Facebook, de kaartenactie met oud en nieuw en de oproepen in de kerk.  

En tenslotte  een pracht-actie van Saskia Versluis die het door haar zelf gemaakte schilderij van de oude én nieuwe kerk tezamen  aanbood ter veiling. Daaraan hebben we een fotokaarten-actie gekoppeld ( en die zijn nog steeds te koop, voor slechts € 5,- : bij de Spar, achter in de kerk en bij het secretariaat). Op zondag 13 juni is na de dienst bekend gemaakt wat het schilderij heeft opgebracht: maar liefst € 1500,- ! De koper is Gerrit van der Hoorn. Na de dienst van zondag 13 juni nam hij het schilderij in ontvangst, om het direct aan de kerk te schenken met de boodschap om het dan bij een nieuwe actie  nóg een keer in te zetten.  Een prachtige geste ! 

Ons doel was om € 30.000,-  op te halen. En dat is ruimschoots gelukt:  de eindstand is € 38.133,-Een prachtresultaat  en daarom is hier maar één woord aan alle gulle gevers op zijn plaats: 

BEDANKT !!