Sinds kort vindt u achter in de kerk op de mededelingenborden naast de zij ingang, naast de collecteschalen, op de kast naast het prikbord en in de Mariakapel kleine affiches met een zogenaamde QR code. Handig als u geen contant geld bij u heeft maar toch wilt bijdragen in de collecte of toch een kaarsje wilt opsteken bij Maria.

Hoe werkt het?

U leest met uw telefoon met behulp van een QRscanner app de code in. (Niet de scanner van uw bankprogramma gebruiken want die dient voor andere doelen)

Kies voor “website openen”

vervolgens geeft u aan bij welke bank u een rekening heeft en geeft het bedrag in dat u wilt overmaken. De transactie bevestigen en het bedrag wordt overgemaakt naar de rekening van “H.Clara BCP Nieuwkoop”.

Makkelijk toch?

Bovendien kunt u, omdat is vastgelegd dat u iets gegeven heeft deze bedragen aftrekken van de belasting. Doe er uw voordeel mee!

BCP