Fotokaarten en veiling schilderij 

U heeft het vast al gezien dat de renovatie van onze kerk volop aan de gang is. En even kijken op de kerkklok om te zien hoe laat het is, is er nu even niet bij. En dan pas valt het mij op hoe vaak je eigenlijk op de kerkklok kijkt. Want van waar je ook kijkt in Langeraar, de kerk met zijn klok is altijd te zien. Voor iedereen toch herkenbaar? De fotokaarten die wij hebben laten drukken om dit project te steunen worden al een tijdje met succes verkocht. En gelukkig voor u zijn ze nog steeds te koop voor als u er nog geen één heeft of voor als u iemand dit cadeau wil doen.

Voor slechts € 5,= kunt u de kaart kopen bij:

  • De spar in Langeraar
  • Na elke weekendviering bij de gastvrouw/heer achter in de kerk
  • Via de mail bcp_langeraar@rkgroenehart.nl vermeld dan duidelijk het aantal, uw naam en adres.

Maak het juiste bedrag over naar NL82RABO0300301170 ovv fotokaart en uw naam en adres. De kaart zal dan naar u verstuurd worden.

Ook de veiling op het originele schilderij is van start gegaan. Het schilderij “Oud en Nieuw” staat al voor in de kerk waar u hem tijdens de vieringen kunt bezichtigen. Loopt u er gerust na de viering naar toe om hem van dichtbij te bekijken. Hij staat daar immers om gezien te worden. Denkt u van: dit schilderij zou ik best aan mijn muur willen hangen, dan kunt u uw bod tot 9 juni uitbrengen op de volgende manieren:

Bieden optie 1: een briefje in een gesloten envelop, met bod en contactgegevens. In te leveren bij de pastorie. Op de envelop vermelden: bod schilderij.

Bieden optie 2: een email met uw bod, naam en telefoonnummer naar: bcp_langeraar@rkgroenehart.nl.

Voor beide opties geldt: uitsluitend de penningmeester kan de biedingen inzien. Uw bod is gegarandeerd anoniem. Tussentijds wordt gemeld wat het tot dan toe hoogste (anonieme) bod is. Dit gebeurt via deze site. En via twee Facebook pagina’s: HH Clara en Franciscus en Schildershoekje by Sas. Op zondag 13 juni wordt na afloop van de viering het schilderij uitgereikt aan de hoogste bieder. De gehele opbrengst van de kaarten en het schilderij is dan ook bestemd voor de kerk.

En mag ik u tot slot van harte bedanken voor uw bijdrage.

Door: Schildershoekje by sas, Saskia Versluis