Eigenlijk wil ik schrijven hoe fijn het is dat de lente is begonnen en de dagen zonniger en langer worden. Maar als ik op Tweede Paasdag naar buiten kijk, dan zie ik hoe hard het vandaag waait, het sneeuwt dikke vlokken en tussendoor hagelt het ook nog. Maar ach, wat geeft het “De Lente is begonnen!” hoe fijn is dat.

Overal om je heen mooie bloesem , vrolijke lammetjes in de wei en alles groeit en bloeit. Dankbaar voor alles om ons heen, wil ik weer bidden voor en natuurlijk met jullie. Samen de rozenkrans bidden. Nog niet in het vertrouwde Maria hoekje maar gewoon net als in oktober knus en op gepaste afstand van elkaar voor het Maria schilderij. De rozenkrans bidden in Langeraar doen we elke donderdagavond in mei en begint om 19.00 uur. En u bent natuurlijk van harte welkom om mee te komen bidden in de kerk. En als het niet lukt om naar de kerk toe te komen kunt u ook via de kerkradio met ons mee bidden. 

Door: Saskia Versluis-Hölscher