Op Eerste Paasdag konden de kinderen van groep 1 t/m 8 van Basisschool ter Does meedoen met de paaseierenspeurtocht. Alle kinderen hadden op school een formulier gekregen en zij gingen daarmee in de straten van Hoogmade op zoek naar 12 letters. Het was lekker weer en veel kinderen gingen met hun ouders en opa’s en oma’s op pad. Na een klein uurtje speuren werd de laatste letter gevonden bij de kerk. Daar moest nog even flink gepuzzeld worden want alle letters stonden dwars door elkaar. De oplossing bleek te luiden: De steen is weg! Daarna werd het formulier in de brievenbus gestopt en lag er een lekkere chocoladelolly klaar.

Afgelopen woensdagmiddag hebben we onder alle goede inzendingen (23!) 3 prijzen verloot: de gelukkige winnaars (Bryce Duivenvoorde, Cas & Rens Lieverse en Julia Looijenstein) hebben afgelopen donderdag allemaal een leuk puzzelboek ontvangen.