Wil je investeren in jouw huwelijk of relatie? Volg dan samen met je partner een Marriage Course en neem ‘Tijd voor elkaar’! Jullie gaan samen acht avonden uit eten. Onder het genot van een heerlijk diner voor twee krijgen jullie toelichting op thema’s als conflicten oplossen, vergeving, familie en communicatie. Met concrete vragen en oefeningen gaan jullie met z’n tweeën in gesprek.

De kracht van de Marriage Course zit hem in het feit dat de cursus niet probleemgericht of normatief is maar relaties juist positief benadert. Tijdens de Marriage Course ga je als stel aan de slag met je relatie. De Marriage Course wordt door onze parochiefederatie, in samenwerking met de Sint Jan de Doper Parochie (omgeving Gouda) georganiseerd in een sfeervol restaurant in Alphen aan den Rijn. Het zijn acht vrijdagavonden, als corona het uiteraard toelaat, op: op 23 april, 21 en 28 mei, 11 en 18 juni, 2 en 9 juli 2021. De laatste bijeenkomst is in september.

Inloop vanaf 18.45 uur, 19.00 uur diner, sluiting uiterlijk 21.30 uur. Je wordt ontvangen in Het Schoutenhuis, Julianastraat 4, 2405 CH, Alphen aan den Rijn.
Voor bruidsparen die zich aanmelden voor de kerkelijke huwelijkssluiting is dit aanbod inbegrepen in de huwelijksvoorbereiding. Voor andere stellen zijn de kosten: € 200,- per stel voor de gehele cursus (excl. drankjes).

Aanmelden via info@rkgroenehart.nl o.v.v Marriage Course + namen, adres, e-mailadres en telefoonnummer.

Meer informatie: marriagecourse@sintjandd.nl, tel. 0182-513056.
Ook vindt u meer informatie op de website van het bisdom  (klik HIER) en op www.marriagecourse.nl.