De jeugd heeft de toekomst wordt wel eens gezegd. Wie kennis vergaart heeft veel te delen. Wie een beroep leert, kan iets doorgeven. Wie vaardigheden heeft, kan anderen begeleiden.
Om dit te kunnen bereiken hebben jongeren in onderontwikkelde gebieden wereldwijd bij hun praktijklessen dringend gereedschap, mechanisch en/of elektrische (bijvoorbeeld naaimachines), nodig. Om daarna te kunnen werken, kunnen zij vanzelfsprekend ook goed gereedschap gebruiken.

Heeft u nog gereedschap dat u niet meer gebruikt? U kunt dat dan inleveren op zaterdag 20 maart tussen 10:00 en 12:00 uur bij de katholieke kerken in Aarlanderveen, Langeraar, Nieuwkoop, Nieuwveen, Noorden en Zevenhoven.

Iedereen mag gereedschap inleveren. Alles wat u inlevert, wordt nagekeken en hersteld en daarna verscheept naar de vele projecten die de landelijke Vastenactie dit jaar ondersteunt. Uw gereedschap zal weer een groot geschenk zijn voor jonge mensen. Zodat zij kunnen leren om een volwaardig mens te worden dat kan geven, delen en daardoor een gelukkig leven kan opbouwen. Voor zichzelf, maar ook voor veel anderen.

De gezamenlijke MOV-werkgroep van de Heilige Clara parochie rekent er graag op dat velen van u een van onze kerklocaties op zaterdag 20 maart bezoeken en gereedschap aanleveren.

Hartelijk dank namens de hierboven genoemde jongeren.