Lieve lezer, al een groot aantal jaren organiseert de werkgroep diaconie Langeraar het project “Gast aan tafel”. Vele mensen deden hier één of zelfs meerdere keren aan mee. Vorig jaar is het project gestrand door corona. Ook dit jaar zijn we beperkt in het uitnodigen van gasten aan de eigen tafel. Maar wellicht wil ieder die dit leest wel iets doen voor de mensen in zijn of haar eigen omgeving. Iets leuks, iets liefs: een praatje maken, een bloemetje brengen, een vraag of je ergens mee kan helpen of een klein berichtje/ kaartje/ knutselwerk of tekening bij iemand brengen. Het is een kleine moeite maar wordt heel erg gewaardeerd door de ontvanger die zo mag voelen dat er mensen zijn die aandacht voor hen hebben, dat ze niet alleen staan. Wat zou het geweldig zijn als heel veel mensen zo ervaren dat we ondanks alles verbonden zijn met elkaar.

Mogen wij dit aan u vragen? Doet u mee?

De werkgroep diaconie Langeraar