Samen voor Onze Lieve Vrouw Geboorte kerk Nieuwsbrief rondom parochiekern OLV Geboorte-De Goede Herder – 60
 

14 februari, Woord- en Gebedsviering om 09:15 uur

Komend weekend zal onze viering om 09:15 uur in De Schuur zijn met Diaken van Aalre als voorganger. Een cantor van Nostalgie zal voor de muzikale begeleiding zorgen.

Er is plek voor maximaal 30 parochianen. U kunt reserveren door een mail te sturen, klik hier.

17 februari: Aswoensdag: Woord- en Gebedsviering om 9:30 uur
Aanstaande woensdag zal  om 9.30 uur in de PKN-kerk (Vissersweg, Hoogmade) het teken van de as  worden uitgereikt. In verband met de beperkingen gebeurt dit niet in de vorm van een kruisje, maar door de as boven het gebogen hoofd te strooien. Zo maken we het  begin met de 40-dagen tijd.

Voorganger: Pastor M. Hoogenbosch;
Lector: Cock de Lange;
Koor: cantor Nederlandstalig koor
Valentijnsdag
Valentijnsdag, genoemd naar de heilige Valentinus, is geen christelijk feest. Het is een uit de Angelsaksische landen overgewaaid feest voor verliefden, dat in Nederland en andere landen voornamelijk door de commercie onder de aandacht wordt gebracht. Toch speelt de katholieke kerk steeds meer in op deze dag van de amoureuze liefde. Lees meer hier.Doe dit jaar mee met Valentijnsdag en stuur een kaartje naar een parochiaan, die een kaartje kan gebruiken. De box met kaarten kunt u vinden op Hendrik Meijerplantsoen 19.
Bedankt
Bedankt voor het kopen van kaarten, mondkapjes en theekop-cadeaudoosjes. Ondanks dat wij geen kaartenmolen in de kerk hebben staan, hebben wij dit jaar veel verkocht o.a. ook op de braderie. Dit heeft totaal een heel mooi bedrag opgebracht.
Wij hopen dat u ook in 2021 bij ons langs blijft komen, om kaarten e.d. te kopen. De box staat bij Hendrik Meijerplantsoen 19. Heeft u speciale wensen? Laat het ons weten.
Wij hebben kaarten met o.a.: Hartelijk gefeliciteerd,- Beterschap,- Groeten uit Hoogmade,- Geboorte,- Hoera een kleinkind,- Gecondoleerd,- Sterkte,- Groetjes,- een Opkikkertje,- Geslaagd,- Succes,- Proficiat,- Rijbewijs,- Uitnodiging,- Verhuisd,- Bedankt, Jubileum en Zomaar.
De opbrengst gaat naar onze parochiekern Onze Lieve Vrouw Geboorte- De Goede Herder.
Hartelijke groet
Dames van Klein Onderhoud, Riet – Marian – Lida
Berichtje van Ter Does
Op 8 februari zijn de scholen weer begonnen met het geven van lessen. Tot de voorjaarsvakantie maakt de school nog geen gebruik van De Schuur. Dit betekent dat de opstelling kan blijven staan tot zondag 28 februari.
Interessante links

Informatief

Parochie/Federatie (Februari 2021)

Copyright © *2020* *Parochiekern Hoogmade-Woubrugge*

Mocht iemand deze nieuwsbrief willen ontvangen, geeft het mail adres door op:
*bcp_hoogmade_woubrugge@rkgroenehart.nl*

Of klik op deze link: bcp_hoogmade_woubrugge@rkgroenehart.nl

Wilt u de nieuwsbrief ontvangen op een ander e-mail adres?
U kunt hier uw voorkeur e-mail adres opgeven of uitschrijven.