Vernieuwde aanpak Actie Kerkbalans in parochiekern Emanuel

Dromen, denken, durven, doen!

 

U bent als parochiaan de drager van de plaatselijke kerkgemeenschap. Dat kunt u doen door actief iets de te doen in/voor de kerk én dat kunt u doen door een financiële bijdrage. Met behulp van de Actie Kerkbalans roepen wij u op, gul te geven voor uw kerkgemeenschap.

 

Lokale aanpak met eigen folder

De Actie Kerkbalans is gericht op het werven van giften voor de eigen parochiekern. Daarom hebben wij dit jaar een eigen lokale folder gemaakt. Om de parochiekern dichter bij de parochianen te brengen. In de folder vertellen parochianen wat zij doen en waarom het belangrijk is dat u bijdraagt. Wij leggen ook uit waaraan uw geld wordt besteed.

Daarnaast willen wij met de bijgaande brieven iedereen persoonlijk aan spreken maar ook bedanken voor de bijdragen. In de brieven verwijzen wij ook naar de toekomst. Wij willen de komende jaren meer energie steken in het activeren van het geloof en de deelname aan de plaatselijke gemeenschap. Wij hopen dat de folder en de brief u aanspreekt.

 

Nog geen betaling met een QR-code?

Wij hadden graag ook gewerkt met de QR-code. Want veel mensen doen hun betalingen al met hun mobiele telefoon. Dit jaar lukt dat nog niet omdat de betaal informatie van de QR-code niet goed koppelt met de administratie. Dus enige moeite moet u nog wel doen.

Voor het eerst zijn er geen acceptgiro’s bijgesloten. Ze zijn nog wel beschikbaar voor wie deze wil gebruiken.