Halverwege deze Corona-zomer dachten veel mensen nog dat alle beperkingen voor en rondom kerst wel achter de rug zouden zijn. Dat we weer een kindje wiegen op eerste kerstdag in de kerk konden gaan vieren. Een kerk vol kinderen met hun ouders, opa’s en oma’s.

Maar zoals het nu gesteld is en er op dit moment maar 30 mensen de kerk in mogen, wordt het voor hen, voor ons en de kinderen lang niet zo leuk! 

De diverse werkgroepen uit de Clara en Fransiscus federatie hebben daarom hun krachten gebundeld en samen iets moois bedacht: Kindje Wiegen de film. Corona-veilig en een mooie kans om iedereen te betrekken bij dit mooie fenomeen. 

Het kerstverhaal is verdeeld over de 11 kernen en overal wordt of een stukje van het kerstverhaal door kinderen nagespeeld of een kerstliedje gezongen door de kinderkoren.

Vol enthousiasme zijn vele vrijwilligers inmiddels in  touw om met de kinderen te oefenen, als alle opnames straks afzonderlijk gemaakt zijn zal Joris van der Hoorn dit monteren tot één mooie film.

Kindje wiegen de film is te zien op: Eerste Kerstdag om 12.00 uur via YouTubekanaal t.v.RKGroenehart.nl

En als je kijkt, vergeet dan niet om je op dit kanaal te abonneren en klik op dat duimpje omhoog!!

Samen zijn we sterk, samen maken we kerk.