Op kerstavond, 24 december, om 17.00 uur zal in de Petrus en Pauluskerk te Aarlanderveen het kerstverhaal worden verteld. Hierbij zal het gelegenheidskinderkoor o.l.v. Helma Zevenhoven een grote rol spelen. Een aanrader voor de gezinnen om de kerstdagen mee te beginnen.
Door de Corona-maatregelen, zullen hier helaas maar een beperkt aantal mensen bij aanwezig kunnen zijn. Daarom is besloten het kerstverhaal ook te filmen. U kunt het kerstverhaal live volgen via de livestream: www.bit.do/kijkkerk. Indien u op een later tijdstip het kerstverhaal nog eens terug wilt kijken, kan dat via www.bit.do/kerkterugkijken, u komt dan op de YouTube pagina van de Petrus en Pauluskerk. Het kan enkele uren duren voordat de voorgaande live uitzending terug te zien is.

Wilt u op de hoogte worden gehouden van de activiteiten van de Kinderkerk, meldt u zich dan aan voor onze groepsapp. Hiervoor kunt u contact opnemen met Esther van der Salm (06-29388081) of één van de andere leden van de werkgroep.

Wij wensen u alvast hele fijne kerstdagen!

Werkgroep Kinderkerk