Dit jaar geen vieringen in onze kerk met Kerstmis, wel willen wij u in staat stellen om even binnen te lopen op beide kerstdagen en op 27 december, tussen 13.00 en 16.00 uur.  Wellicht wilt u even met uw kleinkinderen naar de kerststal gaan kijken of vindt u het zelf gewoon fijn om even in de bank te gaan zitten en de kerstsfeer op u in te laten werken.  Weet dat u welkom bent.
(Zorg u er wel voor dat u een mondkapje bij zich heeft? We weten nog niet hoe de regels tegen die tijd luiden, maar hanteren voor nu even de regels zoals ze nu gelden.) 

Het is in onze kerk ook altijd een dierbare en goede gewoonte om elkaar een gelukkig nieuwjaar te wensen na afloop van de eerste weekendviering in het nieuwe jaar. Ook dit zal dit jaar niet doorgaan. Wel hebben we koor De Horizon bereid gevonden om de viering op 2 januari muzikaal te omlijsten. De meiden van De Horizon, die ons kerkje inmiddels ook in hun harte gesloten hebben, omdat het zo fijn zingen is in onze knusse kerk, sluiten met ons de kerstperiode weer af en zingen onder andere de zo vertrouwde kerstliedjes waar wij mee opgegroeid zijn.

Ook namens De Horizon, welkom in deze viering.