Tijdens deze adventsperiode houden alle MOV-werkgroepen van onze federatie, ondanks de coronacrisis, een actie voor onze medemensen ver van hier, in Congo. Daar is veel armoede en honger. Kijk HIER voor uitgebreide informatie over deze actie.

De MOV-groepen van de Heilige Clara Parochie (Aarlanderveen, Nieuwkoop, Nieuwveen, Langeraar, Noorden en Zevenhoven) doen nog wat extra’s. Zij organiseren een Congolese adventsmaaltijd. U kunt ervoor kiezen om het recept thuis te ontvangen en zelf de maaltijd te maken. Maar u kunt de kant-en-klare maaltijd ook laten bezorgen waardoor u meteen aan tafel kunt. Nodig enkele vrienden, familieleden en kennissen uit en geniet op 11 december met elkaar van de thuisbezorgde Congo-maaltijd (deze wordt tussen 17.30 en 18.30 uur bezorgd). Lees HIER voor het menu en voor meer informatie.
Bestel voor 7 december via 0172-604764. Of mail uw bestelling naar kaskazini@ziggo.nl.

Uw vrijwillige bijdrage komt ten goede aan het Congo-project waarbij vijftig ontheemde gezinnen van de opbrengst van de actie gezamenlijk hun voedsel kunnen gaan verbouwen.