• Onze H. Adrianuskerk zal in de Advent open zijn op woensdagmiddag (2, 9 en 16 december) van 12.00 uur tot 13.00 uur voor stilte en aanbidding van Christus in het H. Sacrament. U kunt binnenkomen en weer gaan wanneer u wilt. Ouders met kinderen, tieners en jongeren, iedereen is welkom. Houdt u wel 1,5 meter afstand en het dragen van een mondkapje is verplicht.
  • De vieringen rond kerstmis zullen dit jaar in verband met de Corona maatregelen in besloten kring plaatsvinden. U kunt zich niet opgeven voor het bijwonen van de vieringen dus reserveren is niet mogelijk.
  • De vieringen worden via het YouTube kanaal www.rkgroenehart.nl uitgezonden en wel op: 24 december om 19.00 uur de kinderviering en om 21.30 uur vanuit de H. Adrianuskerk te Langeraar; 25 december om 10.00 uur vanuit de O.L.V. Geboortekerk te Rijpwetering; 26 december om 10.00 uur vanuit de HH. Petrus- & Pauluskerk te Aarlanderveen.
  • Op 25 december wordt om 12.00 uur via het YouTube kanaal www.rkgroenehart.nl  het “Kindje wiegen” uitgezonden. Op het algemene gedeelte van de website leest u hier meer over.
  • Vrijdag 1 januari 2021, Nieuwjaarsdag, is de viering om 10.00 uur. In deze viering zal kapelaan B. van Paassen voorgaan. Voor deze viering kunt u weer een plaats reserveren.