Samen voor Onze Lieve Vrouw Geboorte kerk Nieuwsbrief rondom parochiekern OLV Geboorte-De Goede Herder – 50

22 november: Woord- en Gebedsviering om 9:15 uur

Komend weekend zal onze viering om 9:15 uur in De Schuur zijn met Diaken van Aarle als voorganger. Enkele leden van Nederlandstalig Koor zullen voor de muzikale begeleiding zorgen.
Er is plek voor maximaal 30 parochianen. U kunt reserveren door een mail te sturen, klik hier.

Informatie over kerstvieringenbericht van het pastorale team
Op weg naar Kerstmis leven er veel vragen bij de diverse werkgroepen in de parochiefederatie. Wordt er gevierd en zo ja waar wat en hoe?Ondanks alles zal het, zoals ieder jaar, Kerstmis worden en als parochiefederatie willen we weten waar we aan toe zijn. Kunnen we naar de kerk komen en zo ja met hoeveel mensen? Net als andere jaren willen we graag dat ons koor zingt, maar als dat al kan hoe dan en opnieuw de vraag: met hoeveel mensen?De wereldwijde situatie maakt dat we als pastoraal team met nog maar zo’n 40 dagen te gaan heel moeilijke, maar evengoed belangrijke beslissingen ten aanzien van de Kerstvieringen hebben moeten nemen. Dat gaat niet zonder pijn aan uw kant en, zo kan ik u van harte verzekeren, ook niet zonder pijn aan de kant van ons als uw Pastoraal Team.Zoals sinds het begin van de pandemie willen we er sowieso als Pastoraal Team in ieder geval aan vasthouden om ook tijdens de Kerstdagen online te vieren. Dat betekent dat de twee vieringen op Kerstavond alsook de vieringen op Eerste en Tweede Kerstdag allemaal worden uitgezonden via YouTube (tv.rkgroenehart.nl). Er is geen andere manier waarop we alle andere mensen er op een verantwoord betere manier bij kunnen betrekken. Alles overwegende zetten we in op een gevarieerd aanbod van (online) vieringen in de Kerstnacht, Eerste, Tweede en Derde Kerstdag. De kerstsfeer zal dus tijdens de vieringen voor een belangrijk deel dan ook thuis moeten worden gecreëerd.Kerstavond 24 december

19.00 uur Langeraar (Clara) Gericht op gezinnen met heel jonge kinderen

21.30 uur Langeraar (Clara) Gericht op de jongeren
Eerste Kerstdag 25 december
10.00 uur Rijpwetering (Franciscus)

Tweede Kerstdag 26 december
10.00 uur Aarlanderveen (Clara)

Zondag 27 december (Feest Heilige Familie)
10.00 uur TV Mis Roelofarendsveen, Petruskerk (Franciscus).

Wij wensen u in deze moeilijke tijd sterkte op zowel het persoonlijk vlak alsook als geloofsgemeenschap! Wij voelen ons met u verbonden en hopen dat we binnen afzienbare tijd ons geloof weer kunnen beleven zoals we dat gewend waren.
Hartelijke groet en Gods zegen,
Uw Pastoraal Team

Interessante links
Informatief

Parochie/Federatie

Clara en Franciscus Stichting De Groene Punt

Copyright © *2020* *Parochiekern Hoogmade-Woubrugge*

Mocht iemand deze nieuwsbrief willen ontvangen, geeft het mail adres door op:
*bcp_hoogmade_woubrugge@rkgroenehart.nl*

Of klik op deze link: bcp_hoogmade_woubrugge@rkgroenehart.nl

Wilt u de nieuwsbrief ontvangen op een ander e-mail adres?
U kunt hier uw voorkeur e-mail adres opgeven of uitschrijven.