Zoals u bij mijn PG-aantreden in februari hebt kunnen lezen wilde ik heel graag een bezoekgroep oprichten om het belangrijkste lief en leed bezoekwerk in Aardam en Aarlanderveen te kunnen waarborgen. Dit als aanvulling op het wijkcontactwerk.

Wij als kerklocatie Petrus & Paulus kunnen onszelf gelukkig prijzen dat er een aantal energieke parochianen zijn opgestaan die bereid zijn om dit dienstwerk de komende jaren te gaan verrichten. Ik wil ze hier graag aan u voorstellen. Zie ook de bijgevoegde foto die is gemaakt op 17 september j.l. tijdens de startbijeenkomst van de bezoekgroep. Mocht u behoefte hebben aan bezoek, om welke reden dan ook, dan kunt u dit aangeven bij het secretariaat van onze kerklocatie (e-mail aarlanderveen@rkgroenehart.nl tel. (0172)571323 bereikbaar op di. 9.00-12.00 uur en wo. 9.00-12.30 uur). Het secretariaat geeft dit aan ons door en wij komen er dan bij u binnen enkele weken op terug. We houden ons wel strikt aan de corona preventieregels, want we willen geen bron van besmetting zijn bij onze kwetsbare ouderen.

Hier de samenstelling van onze bezoekgroep (van links naar rechts op de foto):

Femke van Egmond – Arends:
Hallo, ik ben Femke van Egmond-Arends, 5 jaar getrouwd met William van Egmond en samen hebben we 2 kinderen, één van bijna 3,5 jaar en één van 7 maanden. Ik ben geregeld in de kerk aanwezig als lector of koorlid (Together) en natuurlijk als parochiaan. Daarnaast ben ik clusterhoofd van (een deel van) de wijkcontactpersonen in Ter Aar. Contact met mensen vind ik erg leuk en interessant, vandaar dat ik me heb opgegeven voor de bezoekgroep. Ik zie er naar uit om u te ontmoeten.

Helma Zevenhoven – Vermeulen:
De meeste mensen kennen mij als dirigente van kinderkoor de DoReMi-zangertjes, helaas door te weinig animo gestopt. Ook heb ik jaren het Vita Nova koor te Langeraar mogen dirigeren. Sinds vorig jaar vorm ik samen met Agatha Keijzer de MOV groep van onze kerk.

Diana van Egmond – Mulders:
Ik heb in het verleden diverse vrijwilligerstaken binnen onze parochie gedaan. Eigenlijk altijd gericht op de kinderen en de jeugd, jaren in de gezinsvieringenwerkgroep gezeten, het vroegere kinderkoor ondersteund, Kruiswegviering voor de kinderen gemaakt. Ook heb ik een aantal jaren in de pastoraatgroep gezeten en heb ik jarenlang bij Lords Voice meegezongen. Op dit moment ben ik coördinator voor de misdienaars/Acolieten en ben ik aanspreekpunt voor koor Together. Het lijkt mij ontzettend leuk om mij nu ook voor de ouderen binnen onze parochie in te zetten. Ik kijk ernaar uit om u te ontmoeten!

Christine Vergeer – van Dijk:
Hallo, mijn naam is Christine Vergeer, getrouwd met Gijs, en woon al 35 jaar jaar schuin tegenover de kerk in Aarlanderveen. Wij hebben een cactuskwekerij, en samen hebben wij een dochter en twee zonen. Zelf ben ik werkzaam als kraamverzorgende. Ik heb bijna 20 jaar met veel plezier gezongen bij Lords Voice. Daar ben ik ruim een jaar geleden mee gestopt. Nu is mij gevraagd om parochianen te gaan bezoeken namens de bezoekgroep, dit sprak mij erg aan. Ik hou ervan om ergens een praatje te maken, een luisterend oor te bieden, of op een andere manier tot steun te zijn. Ik heb er zin in, en wie weet kom ik in de toekomst bij u een bezoekje brengen.

Ed Koeleman:
Sinds februari van dit jaar ben ik weer lid van de pastoraatgroep. Acht jaar geleden was er onder mijn hoede ook een bezoekgroep actief. En misschien kennen de mensen mij nog als organisator van het Paulusweekend dat in januari 2012 werd gehouden in onze kerk.