Op zondag 8 november wordt de eucharistieviering weer uitgezonden vanuit de H. Petruskerk in Roelofarendsveen.
Pastoor Jack Glas is de celebrant.
De medewerking van de kinderkoren Little Stars en LOSZ is nog onder voorbehoud.

De viering wordt uitgezonden op NPO2 en begint om 10.00 uur.

Voorafgaand aan de viering wordt om 9.45 uur het Geloofsgesprek uitgezonden. Het Geloofsgesprek komt vandaag uit het bisdom Rotterdam. In dit Geloofsgesprek vertelt Irene Koster over het Woord van God en de geheimen van de rozenkrans. Paus Johannes Paulus II noemde de rozenkrans ‘een samenvatting van het evangelie’. Wanneer we de gebeurtenissen van Jezus’ leven overwegen, worden we gevraagd om na te denken over de vraag hoe God in ons eigen leven komt, opdat wij in staat zijn om de Heer te verwelkomen en Hem te volgen.