Met de werkgroep “Kindje wiegen” uit Langeraar zijn we hard aan het brainstormen hoe we dit jaar het kindje wiegen kunnen organiseren. Het kan, jammer genoeg, in deze omstandigheden niet in de kerk plaats vinden.

Maar om toch iets te doen hebben we het volgende bedacht; we gaan het federatie breed organiseren. 

We willen in iedere kern een stukje van het kerstverhaal opnemen wat gespeeld/gezongen wordt door de kinderen uit die kern, zodat we een gezamenlijk kerst verhaal hebben. En dit wordt uitgezonden op Eerste Kerstdag. Vind je het ook leuk om mee te doen of te helpen? Geef je dan op bij de werkgroep van het Kindje wiegen in je eigen kern. Hopelijk zien we jullie dan ook. Het kerst verhaal hebben we al klaar liggen. Doe jij ook mee !!!! Wij hebben er al heel veel zin in.

Door:  werkgroep Kindje wiegen