Na bijna een half jaar niet gezongen te hebben is Koor Allegro na de zomervakantie weer voorzichtig opgestart.
Op zondag 13 en 27 september heeft een klein groepje leden tijdens de vieringen gezongen.
Irma had er mooie teksten bij gezocht en ook de koorleden die in de kerk zaten kregen weer het Allegro gevoel. Het is moeilijk om dan toch niet, alsnog mee te gaan zingen. Maar helaas dat mag nog niet. Ook heeft een viertal sopranen gezongen op 8 oktober j.l. tijdens de uitvaart van dhr. Jan Nieuwenhuizen. We wilden dit graag doen voor de familie, omdat Jan en zijn vrouw al jaren trouw donateur zijn van het koor.
Vooralsnog ziet het er niet naar uit dat we weer snel met het hele koor kunnen gaan zingen in de kerk, maar tot die tijd zullen we graag elke maand een viering opluisteren met onze liedjes. Dat doen we dan in wisselende groepjes.
De eerstvolgende viering dat wij weer te horen zijn is op zondag 29 november om 9.15 uur.
We zijn blij dat we zo weer wat voor de parochie kunnen betekenen.
Wij hopen dat de Corona maatregelen tegen die tijd weer wat versoepeld zijn, zodat er meer mensen de vieringen mee kunnen vieren in de kerk, of anders toch via de kerkradio.
Namens het bestuur Koor Allegro.
Ineke Leliveld