De komende Adventsperiode voert de MOV actie voor de ontheemde jongeren en vrouwen in de Democratische Republiek Congo, een land in midden Afrika. Het land kent vele vluchtelingen die huis en haard verlaten hebben en elders een nieuw bestaan moeten opbouwen.
De Adventsactie wil hen daarbij helpen door ze te leren om hun eigen voedsel te verbouwen. Hierdoor kunnen ze in hun eigen behoefte voorzien en met de overblijvende oogst wat geld verdienen voor andere zaken. Elders in de Samenstromen en op de website van de Vastenactie vindt u meer informatie over het project. 

Door de Corona maatregelen weten we nog niet precies hoe de vieringen er tegen die tijd uit zullen zien. In plaats van de collectes zetten we de bekende melkbus bij de uitgang. Bij voorbaat dank voor uw bijdrage. 

MOV, Gerard en Jan