Zondag 27 september hebben Lisa – Thomas – Raf en Jari  de Eerste Heilige Communie ontvangen. Door de Corona maatregelen  was het niet mogelijk  om met alle communicantjes uit de federatie op 10 mei de 1e H. communie te ontvangen. Daarom werd er besloten dat ieder dit in de eigen parochiekerk zou verzorgen.

In de viering met Kapelaan van Paassen als voorganger en met het kinderkoor de Vrolijke Noot is het een mooie viering geworden. De kinderen hebben allerlei taakjes gedaan tijdens de viering, zoals de voorbede, de altaar tafel klaargemaakt en de gave geplaatst, een bloemstukje bij Maria gezet, allemaal kaarsje aangestoken en met elkaar het Wees Gegroet gebeden. Eerder hadden de kinderen al hun profiel gemaakt, deze waren op wagonnetjes geplakt en in de kerk opgehangen met een locomotief ervoor en er achter.  De locomotief die de kinderen naar en in de kerk brengt  om te bidden maar ook om er op uit te trekken, op weg te gaan en het goede te doen.                                                                                                                                                      

De viering werd ook als live stream uitgezonden, verzorgd door Joris,  wat heel fijn was voor de mensen die niet aanwezig konden zijn.