Rock Solid is een tienergroep waarbij tieners van 11 tot 16 jaar bij elkaar komen om op een leuke, actieve en creatieve manier met het geloof bezig te zijn. Tieners op deze leeftijd hebben vaak veel energie. Met veel korte spellen en programma-onderdelen zullen we op een speelse wijze het geloof ontdekken.

Bij Rock Solid Aarlanderveen komen we elke drie weken bij elkaar in ’t Achterom. Iedere avond heeft een ander thema. Deze thema’s variëren van ‘de Bijbel’ en ‘godsbeelden’ tot ‘Instagram’ en ‘hoe overleef ik mijn ouders?’. Door middel van de spellen, gespreksmomenten en een korte preek duiken we echt in de verschillende thema’s. Super gaaf toch?

Bij Rock Solid hebben we ieder jaar ook nog een aantal extra activiteiten, zoals een start-BBQ, een zomer- of winteruitje en een Goede Vrijdag activiteit, waarbij we een hele nacht superleuke activiteiten doen.

Lijkt het jou leuk om een keertje naar Rock Solid te komen? Kijk op de achterkant van de Samenstromen voor de datums en meld je aan door een mail te sturen naar rocksolid.aarlanderveen@rkgroenehart.nl.
We beginnen om 18.40 uur en we eindigen anderhalf uur later (om 20.10 uur).

De bijeenkomsten staan trouwens ook vermeld in het vieringen- en activiteitenoverzicht op de website www.rkgroenehart.nl.

Mocht je nog vragen hebben over Rock Solid, dan horen wij het graag!

Klik HIER voor een Rock Solid promo.