U heeft het al eerder op een inlegvel kunnen lezen dat drie van de vier leden van de bcp (Dirk, Gerda en Adrie) afscheid moeten gaan nemen, omdat hun zittingstermijnen verstreken zijn. Helaas kwam er op onze oproep voor nieuwe bcp-leden geen enkele reactie.

Er zijn al veel mensen persoonlijk benaderd, maar tot nu toe bleven ook deze gesprekken zonder concrete resultaten. Toch moeten we er op een gegeven moment aan geloven. U wilt toch ook niet dat we zonder beheerscommissie komen te zitten?  Denk er alstublieft nog eens over na. Wij beseffen: u heeft een druk leven, maar één keer per maand vergaderen zal je de kop niet kosten.
Natuurlijk zit er wel wat meer werk aan dan alleen die ene vergadering, maar er zijn nog altijd veel vrijwilligers in onze parochiekern, die bij willen springen bij allerlei klussen. U kunt altijd een keertje meedraaien in een vergadering of eens een keertje met ons komen praten, als u uw parochiekern wilt helpen.

Wij rekenen op u!