Kapelaan Van Paassen is alweer enkele maanden actief in onze twee parochies. Grote kans dat u hem al ergens heeft ontmoet en met hem te maken heeft gehad. Hij is echter nog altijd niet officieel binnen onze parochiefederatie gepresenteerd. De voorgenomen presentatie op 20 maart kon niet doorgaan vanwege de corona-uitbraak.

Op vrijdagavond 2 oktober hopen we dit alsnog te doen. In de presentatieviering zal vicaris-generaal Van Deelen namens de bisschop de nieuwe pastor in onze parochies presenteren. Vanwege de coronamaatregelen zijn er nog altijd de nodige beperkingen. Daarom wordt het een besloten viering, waarbij men alleen op uitnodiging aanwezig kan zijn. Zo hopen we te bereiken dat er vanuit vele kernen en werkgroepen van onze federatie vertegenwoordigers aanwezig zijn.

U kunt de presentatie echter online meemaken op ons YouTubekanaal: tv.rkgroenehart.nl, waarop de presentatieviering rechtstreeks wordt uitgezonden.

De viering vindt plaats in de H. Petruskerk in Roelofarendsveen.
Aanvang: 19.30 uur.

En zo kan iedereen, live of online, alsnog kapelaan Van Paassen een warm welkom geven in onze Clara en Franciscusfederatie.

Pastoor Jack Glas