Samen voor Onze Lieve Vrouw Geboorte kerk Nieuwsbrief rondom parochiekern OLV Geboorte-De Goede Herder – 41

20 september:
Woord- en Gebedsviering 11:15 uur
Komend weekend zal onze viering om 11:15 uur in De Schuur zijn met pastor Hoogenbosch als voorganger. Enkele leden van Nostalgie zullen voor de muzikale begeleiding zorgen.
Corona virus – houdt afstand
Blijf alert voor Corona. Houdt rekening met de regels, zodat we verspreiding van Corona voorkomen:

  • U bent welkom en u bent gezond
  • U houdt afstand
  • U maakt uw handen schoon
  • U krijgt een plaats aangewezen
  • U hangt uw jas op de stoel
  • U zingt niet mee
  • U vindt de collecte bij de uitgang
Save the date – 4 oktober
Houdt zondagmiddag 4 oktober vrij, want dan is het dierendag. Vanaf half 2 plannen we leuke activiteiten in en rondom de kerk. Volgende week meer..
Vakantieherinneringen

SamenSterk voor een NieuweKerk
Nu we druk aan het nazomeren zijn, hierbij een vakantiefoto van een parochiaan, die ook tijdens de vakantie aan een groene punt moest denken.
U ziet hier de kerk van Osnabrück. Het stadje ligt op een uurtje rijden van Hengelo. De toren van deze Mariakerk kan ook beklommen worden.

Allerzielen 2020
Binnen enkele weken zal onze wereldkerk zoals ieder jaar Allerzielen vieren, de dag waarop we met elkaar in het bijzonder onze dierbare overledenen van het afgelopen jaar gedenken. Deze vieringen zijn zonder uitzondering altijd druk bezocht, zowel door direct nabestaanden als wel door leden uit de geloofsgemeenschappen.Zoals u zult begrijpen zijn we vanwege de corona-pandemie gedwongen om ook op dit, voor velen, kostbare moment de regelgeving voorrang te geven op, of toch minstens te leggen naast het uiting geven aan onze betrokkenheid op onze dierbaren. Dit betekent dat Allerzielen vieringen besloten vieringen zullen zijn. De families van parochianen die dit jaar een overledene hadden, krijgen de 1e helft van oktober een uitnodigingsbrief.
Actie Kerkbalans
In juni is de Actie Kerkbalans deur-aan-deur uitgereikt. Het kan zijn dat u door de zomer vergeten bent uw bijdrage over te maken.
Mocht dat het geval zijn, stel een goed voornemen niet uit. Maak vandaag uw bijdrage over naar Rekeningnummer: IBAN NL52 RABO 0123.2014.38 t.n.v. H. Franciscus, Kerkbalans BCP Hoogmade-Woubrugge, zodat we door kunnen blijven gaan met het organiseren van activiteiten in en rondom de kerk.

Dus Samen Sterk

Interessante links

Informatief

Bisdom Rotterdam

 

Parochie/Federatie

Clara en Franciscus Stichting De Groene Punt

Copyright © *2020* *Parochiekern Hoogmade-Woubrugge*

Mocht iemand deze nieuwsbrief willen ontvangen, geeft het mail adres door op:
*bcp_hoogmade_woubrugge@rkgroenehart.nl*

Of klik op deze link: bcp_hoogmade_woubrugge@rkgroenehart.nl

Wilt u de nieuwsbrief ontvangen op een ander e-mail adres?
U kunt hier uw voorkeur e-mail adres opgeven of uitschrijven.