Van eind maart tot eind juni heb ik samen met u en voor u de rozenkrans gebeden. Raar en vreemd was het omdat ik de rozenkrans alleen in een lege kerk aan het bidden was. Maar gelukkig wel in de wetenschap dat u samen met mij heeft gebeden via de kerkradio en via live stream op de facebooksite van onze federatie. En dat was natuurlijk voor toen een hele fijne oplossing waaraan velen hebben mee gedaan. En wat heerlijk vind ik het dat wij elkaar nu weer mogen en kunnen begroeten in onze kerk. Natuurlijk houden wij ons wel aan de richtlijnen van de RIVM. Daarom zullen we dit keer niet bij Maria in het hoekje zitten, maar op een andere bijzondere plek in de kerk. Omdat daar geen Maria staat en het Mariabeeld niet zomaar even te verplaatsen is, heb ik deze zomer mijn schilderskwasten voor u beet gepakt en Maria op doek gezet. Bent u ook benieuwd naar waar we zitten en hoe het schilderij van Maria er in het echt uit ziet? Dan bent u in oktober van harte welkom op elke donderdagavond om 19.00 uur en bidden wij samen de rozenkrans. Natuurlijk kunt u ook via de kerkradio met ons meebidden. Graag tot ziens in oktober,

Door: Saskia Versluis-Hölscher