Zaterdag 31 oktober is er een eucharistieviering en vieren we Allerheiligen

Zondag 1 november is de Mariakapel open van 10 tot 12 uur

Maandag 2 november vieren we Allerzielen in een woord en gebedsdienst om 19.00 uur. Degenen die een naaste hebben verloren het afgelopen jaar, krijgen een uitnodiging. I.v.m. de coronaregels wordt u verzocht zo snel mogelijk te laten weten of u er bij wilt zijn. Degene die een uitnodiging hebben gekregen gaan uiteraard vóór. Als er nog plaats is kunnen ook anderen inschrijven. Komt u zonder van te voren te hebben ingeschreven is er een kans dat u niet naar binnen mag. Deze Allerzielen vieringen worden over het algemeen druk bezocht.

Hoe e.e.a. georganiseerd gaat worden na afloop van de viering, op het kerkhof zal u tijdens de viering worden uitgelegd. Waarschijnlijk moet dat anders dan vorige jaren waarbij iedereen gelijktijdig op het kerkhof aanwezig was.

BCP