De zomer is een tijd van naar buiten gaan, de zon schijnt, het is warm, het leven speelt zich meer buiten af, we trekken eropuit, gaan op vakantie. Dan gaan we nu in september rustig aan weer meer naar binnen, meer in huis. Voor mezelf betekent dat ook letterlijk meer naar binnen, binnen in mezelf, verstillen, stil maken om te kijken wat er is als alles stil valt.

Gelukkig mogen we in deze tijd ook weer bij elkaar komen. Uiteraard voorzichtig en houden we rekening met elkaar. Dus kunnen de meditatie avonden ook weer van start. 8x op de woensdagavond om 20 uur.

Lijkt het je leuk om dit (weer) te ervaren hoor ik het graag. Op dit moment bekijk ik ook de mogelijkheid tot uitbreiding op de donderdagavond en/of woensdagochtend. De meditaties zijn in het Koetshuis in Langeraar, maar uiteraard zijn alle kernen van harte uitgenodigd. We mediteren met maximaal 7 personen in een groep.

Je kunt je opgeven via tel 06-28256286 liesbethvanw@hotmail.com. Ik zie je graag. Ook in Noorden is er een groep waar ze in stilte bij elkaar komen. Misschien net even anders dan in Langeraar, maar ook mooi. Dat is op de dinsdagavonden om 19 uur.

Door: Liesbeth Van Woudenberg