Samen voor Onze Lieve Vrouw Geboorte kerk
Nieuwsbrief rondom parochiekern OLV Geboorte-De Goede Herder – 31

14e Zondag door het jaar

Op zaterdagmiddag en zondagochtend zullen er  openlucht vieringen gehouden worden in de Onze Lieve Vrouw Geboortekerk in Hoogmade. Het thema van de vieringen zal zijn:
‘Hoopvol verder’.
We hopen op goed weer.

Reserveren!

Mocht u interesse hebben om te komen, u bent van harte welkom. Het Corona protocol schrijft voor dat u van te voren reserveert via de e-mail. U kunt dat doen door een mail te sturen naar: bcp_hoogmade_woubrugge@rkgroenehart.nl.

Als u de viering niet bij kunt wonen, omdat u het risicovol vindt of omdat u een andere afspraak heeft, dan kunt u de viering via het YouTube kanaal van onze parochie volgen op zaterdagmiddag om 16:00 uur of op een later tijdstip.

  • Website:https://rkgroenehart.nl/
  • YouTube: klik hier
Bijzondere openluchtviering met als thema: “Hoopvol verder”!
Als u wel naar de viering komt, dan adviseren wij om op tijd te komen (ongeveer een half uur van tevoren). U zult worden ontvangen door een gastvrouw/gastheer, die u begeleidt naar uw plekje in de, met planten en beelden aangeklede, kerk. Uiteraard zijn kinderen van harte welkom en kunnen zij de kleurplaten bewonderen!
Tijdens de viering zal er via geluidsbanden, muziek en zang te horen zijn van alle koren, terwijl er foto’s  getoond zullen worden, als ook mooie beelden van de staties. Tevens zal er een campagnefilmpje met titel: “Samen Sterk Voor Een Nieuwe Kerk”, getoond worden, waarin diverse parochianen via interviews, vertellen waarom de kerk zo belangrijk is hun leven. Daarin zullen onderwerpen, zoals herinnering, gezin, toekomst, rouw, gemis besproken worden.
Het weer voor zaterdag ziet er minder goed uit dan het weer voor zondag. Als het zaterdag regent, zal de zaterdagviering naar zondagmiddag verplaatst worden. Houdt de mail in de gaten voor alle informatie.
Kleurplaten stromen binnen
De kinderen kunnen mee doen aan een kleurplaat wedstrijd. Alle kleurplaten worden zondag in de kerk opgehangen. De winnaars mogen een keer bij McDonalds gaan eten.
De kleurplaat vindt u onderaan de nieuwsbrief door op de link te klikken.
Actie Kerkbalans
De enveloppen zijn rondgebracht en het aantal enveloppen dat terug komt, groeit per dag. Het is hartverwarmend te zien hoe de inwoners van Hoogmade en Woubrugge de parochiekern steunen en mee helpen om nog vitaler te worden.
Help mee om de kerk te herbouwen en stort uw bijdrage op: NL52RABO 0123 2014 38 T.N.V. Heilige Franciscus o.v.v.  Kerkbalans BCP Hoogmade-Woubrugge.
PKN-Kerk
Vanaf deze week is de Hervormde Kerk niet meer geopend op zaterdag voor een moment van meditatie.
We gaan langzamerhand de reguliere vieringen opstarten.
De PKN-kerk start net als onze parochiekern in het weekend van 4/5 juli met de vieringen.
BHV’ers gezocht
Vanaf 19 juli willen we wekelijks een viering organiseren in De Schuur in Hoogmade. Volgens het protocol van het Bisdom, moet er tijdens de viering een BHV’er aanwezig zijn. Er is al een groepje BHV’ers gevormd. We zoeken nog versterking. We zoeken een extra lid, die ongeveer 1 x per 2 maanden bij een viering aanwezig kan zijn.
Geinteressseerd? Neem contact op met de beheercommissie: bcp_hoogmade_woubrugge@rkgroenehart.nl
Interessante links

Copyright © *2020* *Parochiekern Hoogmade-Woubrugge*

Mocht iemand deze nieuwsbrief willen ontvangen, geeft het mail adres door op:
*bcp_hoogmade_woubrugge@rkgroenehart.nl*

Of voor vragen over onze parochiekern, neem contact op met: bcp_hoogmade_woubrugge@rkgroenehart.nl

Wilt u de nieuwsbrief ontvangen op een ander e-mail adres?
U kunt hier uw voorkeur e-mail adres opgeven of uitschrijven.