Samen voor Onze Lieve Vrouw Geboorte kerk
Nieuwsbrief rondom parochiekern OLV Geboorte-De Goede Herder – 29

12e Zondag door het jaar

We lezen uit Jeremia: ‘Hij heeft het leven van de arme uit de macht van de boosdoeners gered‘. Deze week kunt u digitaal mee doen aan de viering. Of reserveren bij een andere parochiekern.

Hoe kunt u meedoen aan de vieringen?

Via onderstaande websites kunt u de vieringen online bijwonen (10:00 uur ‘s-ochtends):

U kunt uw collecte digitaal doen door een bijdrage te storten op het bankrekeningnummer van onze parochiekern:
IBAN NL56 RABO 0123.2001.05 t.n.v. H. Franciscus BCP Hoogmade – Woubrugge.

Kerkbalans is rondgebracht
Alle parochianen en inwoners van Hoogmade hebben een dikke enveloppe ontvangen met informatie over de activiteiten in onze parochiekern en het verzoek om mee te doen aan de Actie Kerkbalans.
Waarom Actie Kerkbalans?
Het besluit om de kerk te herbouwen is nog niet genomen.
Een van de beslissingscriteria voor herbouw is dat onze parochiekern een vitale geloofsgemeenschap is met inspirerende vieringen, enthousiaste vrijwilligers en een hoog percentage donateurs aan de Actie Kerkbalans. Help mee om de kerk te herbouwen en stort uw bijdrage op: NL52RABO 0123 2014 38 T.N.V. Heilige Franciscus o.v.v.  Kerkbalans BCP Hoogmade-WoubruggeHeel veel dank aan Kees van den Burg – Van den Burg Beeldproducties
Help mee aan de Actie Kerkbalans!
Om de Actie Kerkbalans te steunen, is er een video gemaakt. U kunt deze video laten zien aan oud-Hoogmadenaren en vragen of ze ook een bijdrage kunnen storten voor onze Actie Kerkbalans of Stichting De Groene Punt.
De video is gemaakt door Mariska van Leeuwen en Thijs de Haas. Klik hier om de video te bewonderen.
Stichting De Groene Punt opgericht
Afgelopen maandag is Stichting De Groene Punt opgericht. Notariskantoor De Clerq sponsorde de oprichting van de Stichting, waar we superblij mee zijn. De stichting helpt mee om de kerk comfortabeler terug te bouwen. Als u iemand spreekt, die beweert ‘niets met het geloof te hebben en wel om het gebouw geeft‘, dan is Stichting De Groene Punt de stichting om donateur van te worden.
Droom mee over de nieuwe kerk
Ben jij 12 jaar of jonger? De beheercommissie van de onze O.L.V. Geboorte kerk heeft jullie advies nodig. Wat zouden jullie doen met ons kerkgebouw? Hoe zouden jullie de kerk opbouwen? Willen jullie ook weer de groene toren terug?  De twee beste ontwerpen worden beloond met een tegoedbon voor een Happy Meal bij Mac Donalds voor jou en 3 vriendjes of vriendinnetjes!
Openluchtviering 4 en 5 juli
De viering in de kerk onder een hopelijk blauwe lucht is in voorbereiding. Voor deze viering van Woord en Gebed is aanmelding noodzakelijk vanwege de corona-beperkingen. Ook gezinnen kunnen zich aanmelden. In de viering is een speciaal kindermoment opgenomen.
Aanmelden via bcp_hoogmade_woubrugge@rkgroenehart.nl
Interessante links

Copyright © *2020* *Parochiekern Hoogmade-Woubrugge*

Mocht iemand deze nieuwsbrief willen ontvangen, geeft het mail adres door op:
*bcp_hoogmade_woubrugge@rkgroenehart.nl*

Of voor vragen over onze parochiekern, neem contact op met: bcp_hoogmade_woubrugge@rkgroenehart.nl

Wilt u de nieuwsbrief ontvangen op een ander e-mail adres?
U kunt hier uw voorkeur e-mail adres opgeven of uitschrijven.